„Kulinárska hodnota“: Mäsiarstvo Seidl pochádza z oblasti Schneeberg. Už desaťročia sú mäsiarstvá Seidl miestom kde sa stretávajú gurmáni.
Výroba chutných a kvalitných mäsových výrobkov a špecialít má v mäsiarstve Seidl dlhoročnú tradíciu. Pri výrobe sa spolieha na regionálne suroviny, poctivé recepty a majstrovskú prípravu. Ako jedna z prvých, bola firma Seidl v Rakúsku vyznamenaná remeselným ocenením AMA. Základ pre udelenie tohto ocenenia sú tri piliere: “majstrovské” spracovanie, regionálny pôvod surovín a nezávisle kontroly.
“Schneeberg.Landspezialitäten”
Či už jemené mäso, ručne vyrobené mäsové výrobky a údeniny, alebo bohatý výber potravín pre každodenné potreby predáva spoločnost Seidl pod značkou "Schneeberg.Landspezialitäten". Tieto špeciality sú k dispozícii v piatich Seidl - špecializovaných obchodoch ale i v reťazcovh a maloobchode.
produkty
regionálne, poctivo spracované mäsové výrobky
Alexander Leontiev
ecoplus International Slowakei
Fráňa Krála 35
SK-811 06 Bratislava