BIO mäsové výrobky a klobásy z regiónu Waldviertel
Čo to môže byť dnes? T-bone steak, pečené hovädzie mäso z Waldviertler Blondvieh, rezeň, pečené bravčové mäso Turopolje, alebo skôr vydatná Babenbergerova šunka? Všetky tieto špeciality a mnohé ďalšie sú k dispozícii v BIO kvalite pod značkou "Bio Schober".
BIO tu nie je len slovo. Od prirodzeného chovu zvierat cez bezstresové zabíjanie až po kvalitné výrobky pracuje "Bio Schober" v harmónii s prírodou. Zvieratá pochádzajú z ekologických fariem v okolí a nepodstupujú dlhé cesty na bitúnok.
Rodinná firma využíva tradičné tepelné spracovanie mäsa na výrobu mäsa a klobás a spracováva bravčové a hovädzie mäso v priebehu niekoľkých hodín. Tento proces zachová čistú chuť a šetrí pridávanie zbytočných prísad. Používajú sa iba prírodné zložky ako voda, soľ, korenie a bylinky - 100% BIO.
Jemne spracované a zrejúce produkty, ako sú salámy, šunky a slanina pod značkou "Babenberger" pochádzajú z Gars am Kamp. V čase dodávky majú výrobky za sebou ideálny čas zrenia a a sú vákuovo balené.
Alexander Leontiev
ecoplus International Slowakei
Fráňa Krála 35
SK-811 06 Bratislava