Rodinné vinárstvo Schnabl sa venuje ekologickému pestovaniu vína a vďaka tomu sa jeho biele vína vyznačujú výraznými ovocnými tónmi a vína červené intenzívnou chuťou.
Bratia Markus a Dieter Schnabl vsádzajú na bio. Z bielych vín sa venujú predovšetkým Veltlínskému zelenému, ktoré predávajú ako akostné vína a tiež ako Weinviertel DAC. Z červených vín uprednostňujú.
Ďalšou mimoriadnosťou bio vín z vinárstva Schnabl je, že sú nielen vegánske, ale majú tiež veľmi nízky obsah histamínu. Obsah histamínu v týchto vínach je menšia ako 0,1 mg / l. To je ich výrazná kvalitatívna prednosť, pretože nízky obsah histamínu robí vína oveľa zdravšími.
Zaujímavosťou je, že firma sa snaží svoju produkciou nezaťažovať ovzdušie oxidom uhličitým a produkovať klimaticky neutrálne.
Vína tohto rodinného vinárstva sú certifikované vegánskou autoritou "vegáni Gesellschaft Österreich" a môžu tak nosiť označenie "V-Label", to potvrdzuje, že všetky používané a dodané látky v produkte sú rastlinného pôvodu.
Sortiment Biovinárstva Claudia & Dieter Schnabl
Sortiment Biovinárstva Markus Schnabl
Alexander Leontiev
ecoplus International Slowakei
Fráňa Krála 35
SK-811 06 Bratislava