SCHOBER GMBH
tradičná kvalitná výroba mäsa a udenín z plemena Blondvieh a Turopolje v BIO kvalite.
Čo si dnes dáte? T-Bone-Steak, hovedzie z plemena Blondvieh, bravčový rezeň, panenku z plemena Turopolje alebo úžasnú šunku Babenberger? Všetky tieto špeciality a mnohé dalšie pre vás vyrába manufaktúra „Bio Schober“.
Tu BIO nieje len slovo. Prírodný chov zvierat v blízkom okolí, šetrná porážka, kvalitné spracovanie – všetko sa deje v súlade s prírodou.
V rodinnej manufakture prebieha výroba tradičným spôsobom za tepla : Hot-Boning. Mäso je kompletne spracované behom paŕ hodín. Tím je docielená čistá chuť a úspory nežiadúcich prídavných látok. Okrem vody a soli sú tak k výrobe používáne len korenie a bylinky v BIO kvalite. .
Kvalitné udenárske produkty klobásy, šunka a špek se predávajú pod značkou „Babenberger“ a sú vákuovo balené.